lørdag 14. november 2015

Chao Lao til Laem sing


Det er en fryd å sette seg på sykkelen igjen etter noen dager i ro. Innholdsrikt er et stikkord som gjelder alle etappene våre så langt. Fra smale gater gjennom fiskelandsbyer, store åpne hovedveier, forseggjorte templer med millioner av utsmykkinger, mennesker med sine daglige gjøremål og alle små matboder som oser av alle slags lukter! 



Fint landskap å sykle i. Det er mange elver og kanaler så vi krysser en del små og store broer. 




En av de mange fiskelandsbyene underveis. 


En viktig ingrediens på etappene våre er en eller flere stopp ved en gatebod for å kjøpe iskaffe. Dette paret holdt på å ordne et fint kafélokale men enn så lenge lagde de kaffen fra en liten bod. Og dette med iskaffe er de eksperter på. Pulverkaffe blandet med litt varmt vann, en del sukker, melk og masse isbiter. Alt blandes sammen og får en god omgang i blenderen og vips så har de tryllet fram en herlig iskaffe! 


Grønne planter og elveområde. 


Mye spennende og fantastisk god mat her i Thailand. Her har Anders akkurat fått servert kjempereker og skal snart starte med renskingen...

Det var ikke bare bare, noe familien ved nabobordet fulgte fornøyelig med på. En av de hyggelige døtrene kom til unnsetning og fikk vist hvordan dette skulle gjøres. Til stor underholdning for alle oss andre som fulgte med😊

Når kvelden kommer yrer det av lov på gatene og det er enda flere som har dine spesialiteter de selger. Veldig mye godt å smake. 

Vår lille bopel i Laem Sing. 

2 kommentarer: