tirsdag 10. november 2015

Fra Laem Mae Phim til Chaolao

Solnedgang i Laem Mae Phim. 

Strandliv er herlig om kvelden også. Her etter en liten løpetur.

Siste middag før vi skal fortsette til et sted som heter Chaolao. Anders hadde sett i menyen at de hadde krokodille så da måtte dette prøves. 

Krokodillen smakte godt den. 

Så er vi på syklene igjen. Dagens etappe startet med knirkelyder fra Anders sin sykkel så her måtte noe gjøres. En liten reparasjonsveske er med på turen så her var det oljen som gjorde nytten. Litt smøring så ble det slutt på ulydene.

Har vel allerede nevnt noen ganger at Thailand er over all forventning når det gjelder å være sykkelturist. Dette merket på bakken viser at syklister er velkommen. Ta turen om sykling i tropisk strøk frister deg! 

Glimt fra steder vi syklet gjennom. 


Glade og fornøyde syklister! 

Chaolao neste! I dette området er svært få skilt oversatt til engelsk, men stedsnavn står stort sett både på thai og engelsk. 

Lunsj er viktig når vi sykler i denne varmen. Dette var en slags gatekafé og vi fikk igjen servert deilig suppe med ferske ingredienser. Bilder med alle tusen farger kan vi dele med dere som leser dette men smakene vi får i maten her er umulig å formidle. De må oppleves på egenhånd og anbefales på det varmeste!! 

Grønt land. 

Etter ca 50 km var vi framme i Chaolao. Ikke veldig langt men i disse traktene holder det for oss. Lengselen etter en svømmetur i enten basseng eller sjø er stor de siste kilometerene.

Så kommer vi hit!!! Her har vi både herlig basseng og stranda rett ved. 

Klassisk bilde men herlig allikevel... Det er lov å kjenne at man lever i en drøm når man er på ferie og det er nettopp det vi gjør når vi sykler langs frodige, fargerike og sjarmerende småsteder her i Thailand.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar