lørdag 5. november 2016

Ankomst Sri Lanka!



Nå er det vår tur til å oppdage dette landet fra sykkelen. Vi fikk tips om at Sri Lanka er vel verdt en sykkelferie og det skal vi forhåpentligvis få bekreftet i løpet av de neste tre ukene. 

Sri Lanka er en ganske liten øy som ligger rett sør for India. Vår plan er å sykle fra byen Negombo på vestsiden av øya, så litt nordover, deretter fjellpartiet midt i landet før vi setter kursen sør og vestover og etterhvert ender opp i hovedstaden Colombo. Hva dette skallet av en plan fylles med vil etappene vise!

Landet på Bandaranaike flyplass i Colombo lenge etter mørket hadde lagt seg og utsikten i dag tidlig var en god start på ferien! 



Dagens viktigste oppdrag var å kjøpe sykler. En hyggelig tuk tuksjåfør tok oss med på et par sykkelbutikker før vi fant sykler vi var fornøyde med. Viktig å få montert både sykkelkorg, bagasjebrett og bjelle. 





Første sykkeltur blir turen tilbake til hotellet, en tur som vi håper setter standarden for sykling her i Sri Lanka. Unge og gamle mennesker hilser. Veiene er fine og asfalterte og omgivelsene ellers bugner av irrgrønne og frodige busker, planter og fargerike blomster. Temperaturen framkaller luktene i alle vekstene og til sammen blir dette en virkelig flott sykkeletappe.







Da er det snart blitt natt igjen og i morgen går turen til en liten by som heter Chilaw. 











1 kommentar:

  1. Følger bloggen deres. Moro å se på dagliglivet rundt dere. Noe øglelikør på gang?

    SvarSlett