tirsdag 11. desember 2018

Ankomst Sri Lanka 2018






C O L O M B O !
Endelig tilbake til det fargerike og flotte landet Sri Lanka. Vi skal snart på sykkeljakt så vi kan bli klare til et nytt sykkeleventyr. Vi er litt under passe uthvilt etter første natta. Den ble drastisk kortet ned på grunn av kollaps i datasystemet på flyplassen da vi ankom. Ingen med utenlandsk pass kom gjennom. Så der ble vi stående til de sene nattetimer! 




Joda, her er det også pyntet til jul! Julemusikk, julenisse, julekrybbe, snøkrystaller og pakker. 

Først litt vandring før vi fant en som solgte sykler. 

Butikken var fylt til randen med sykler og diverse ting og tang og eneste plassen vi kunne teste syklene på var noen små beskjedne meter på fortauet. 


Hvor galt kan det gå? tenkte vi, og kjøpte to flunkende nye sykler som vi håpte kunne ta oss rundt omkring i Sri Lanka. Så feil går det an å ta. 

Vi startet forventningsfulle på første etappe. En etappe på ca 20 km, fin liten start før vi skulle slappe av med sjø og basseng på hotellet. Etter noen veldig få kilometer begynte det å riste mistenkelig fra pedalen på den ene sykkelen, og med et tråkk til falt hele pedalen av! Det viste seg at både bremser, gir og pedaler var av under middels kvalitet og vi fant heldigvis en annen sykkelbutikk. Der ble valget lett: de kjøpte syklene våre og vi kjøpte to nye og bedre sykler. Men med tilpassing av skjermer, bagasjebrett og annet utstyr ble det plutselig kveld og mørkt og vi måtte droppe resten av dagens planlagte sykkeletappe. Det ble Tuk- Tuk til hotellet denne dagen. Litt skuffende men vi innså at de nye syklene var verdt den ekstra jobben. 



4 kommentarer:

  1. Kjekt å følge dere på turen! Litt krøll i starten må man bare regne med 😊 Lykke til videre!

    SvarSlett
  2. Skal bli artig å følge dere på ferden :)
    Lykke til m både nysyklene og turen !!

    SvarSlett
  3. Kjekk lesing. God tur videre

    SvarSlett